NES Health scan

Benieuwd naar de emotionele achtergrond of oorzaken van uw klachten?
Maak kennis met het Total WellNES Systeem.

 

 

Het systeem dat de zwakste schakels in uw lichaamsveld vast kan stellen.

De experimenten en recente wetenschappelijke publicaties (New Scientist 12 januari 2011) van de Franse viroloog en Nobelprijs winnaar Luc Montagnier, hebben het onomstotelijke bewijs geleverd van de theorie waarop NES scan technologie en toegepaste remedies (Infoceuticals) werken.

 

NES Health

NES Health is gebaseerd op het principe dat energie en informatie onze biologie besturen. Vanuit steeds meer wetenschappelijke
invalshoeken wordt er vastgesteld dat er een regulerend energie- en informatieveld binnen het fysieke lichaam bestaat dat voorbij celniveau opereert. Bij NES Health noemen we dit het menselijk lichaamsveld.
(Human Body Field).

 

Gedurende bijna dertig jaar heeft de Australiër Peter Fraser de structuur en functies van dit veld onderzocht. In zijn onderzoek ontrafelde Fraser een systeem van dynamisch gestructureerde energie- en informatievelden die het fysieke lichaam informeren en de fysiologie reguleren. Fraser vond correlaties tussen duizenden lichaamsveld functies en het fysieke lichaam. Daarmee bereikte hij voor het eerst een integratie tussen de eeuwenoude Chinese geneeskunde en de hedendaagse biologie, anatomie en fysiologie. Uit deze theoretische benadering is NES ProVision voortgekomen.

 

Ervaringen van patiënten

Vele duizenden mensen over de hele wereld hebben opmerkelijke positieve veranderingen ervaren dankzij NES therapie, waaronder:

 

 • Verbeterde gezondheid
 • Diepere, rustgevende slaap
 • Meer energie
 • Verbeterde spijsvertering
 • Verbeterde conditie van de huid
 • Verbeterde bloedsuikerspiegel
 • Grotere mentale helderheid
 • Grotere emotionele stabiliteit
 • Beter bestand zijn tegen stress
 • Vermindering van pijn en ongemakken
 • Meer ervaringen en testimonials vindt u op de pagina Ervaringen.

 

Een NES Health ProVisionscan is te vergelijken met het zoeken naar de zwakste schakel in een ketting; NES toont de zwakste schakels in uw HBF. Door de zwakke schakel te versterken, wordt de gehele ketting sterker.
Door het versterken van het HBF wordt het genezingsvermogen geoptimaliseerd en is het lichaam beter in staat zichzelf te genezen. De NES methode is niet gebaseerd op symptoombestrijding.
Het is een holistische methode, gericht op het harmoniseren van het lichaamsveld met als gevolg bevordering van de gezondheid.

 

NES scan – de behandeling

Tijdens een NES behandeling plaatst u uw hand op een scanner. Het scannen van uw lichaamsveld duurt ongeveer 2 minuten. Samen met uw therapeut Rian, bespreekt u de resultaten en kijkt daarbij naar uw klachten. Vervolgens bepaalt zij de behandeling met de zogeheten infoceuticals, waarmee de verstoringen worden opgelost en uw lichaam weer in balans wordt gebracht. U ontvangt een behandel- en inname plan voor de infoceuticals.

 

Aanvullend kunnen orthomoleculaire producten geadviseerd en/of ingezet worden.

 

Na 4 tot 6 weken kan een volgende scan gemaakt worden om de vorderingen te bekijken en te bespreken. Het aantal behandelingen is per persoon verschillend.

 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met de praktijk via het contactformulier / afsprakenformulier of telefonisch via tel: 076 – 5032430. Wilt u meer weten over NES Health, volg dan deze link of luister naar het interview met Rian op de homepagina.

^ Naar boven