DNA

Uniek in Nederland:

Een persoonlijk lifestyle plan gebaseerd op uw DNA en de laatste wetenschappelijke inzichten.
De Nutri-Gene DNA analyse is een persoonlijk genetische test die u helpt uw lifestyle te verbeteren. Iedereen heeft een persoonlijk DNA profiel.

 

 

Door middel van de nieuwste technologieën en wetenschappelijke inzichten kunnen we u adviezen geven over:

  • Uw ideale voedingsgewoonten
  • De werking van uw stofwisseling
  • Welke vitamine en mineralen u lichaam nodig heeft
  • Welke soort sporten het beste bij u passen
  • Uw reactie op koolhydraten, vetten, cafeïne, alcohol en nog veel meer...

 

Rapportage

U ontvangt een prachtig boek met 115 pagina's aan persoonlijke inzichten en adviezen.

Het onderzoek bevat meer dan 120 genetische variaties. Het ontrafelen van deze onderdelen duurde tot voorkort zo lang dat dit soort DNA onderzoeken onbereikbaar waren. De komst van innovatieve apparatuur brengt hier verandering in.

 

Privacy

Privacy en vertrouwelijkheid zijn gewaarborgd. Uw resultaten worden niet gedeeld en indien gewenst volledig verwijderd. Dit onderzoek kan worden uitgevoerd aan de hand van een eenvoudig speekselmonster.


Na enkele weken ontvangt u uw persoonlijke boek met de resultaten.
Iedereen heeft een unieke genetische code en daar horen unieke voedingsadviezen bij. Daarom is een persoonlijk genetisch voedingsplan 2 tot 3 keer effectiever dan een standaard dieet. Iedere analyse combineert informatie over uw genen met persoonlijk advies, uiteraard met relevante wetenschappelijke achtergrond.

 

Prevent Care

Wij van Prevent Care geloven dat ieder persoon het recht heeft om zijn of haar genetische achtergrond te leren kennen om zodoende van een optimaal leven te genieten.
Prevent Care stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor u als cliënt.

We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken ieder individu de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit.
De Nutri-Gene DNA analyse is de meest uitgebreide en gedetailleerde genetische lifestyle test ter wereld.

 

Voor meer informatie over de DNA-test of voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met de praktijk via het contactformulier of telefonisch via tel: 076 – 5032430.

 

Kijk hier voor een voorbeeld van een rapport.

^ Naar boven