Ervaringen en recensies miHealth

M.S.

Herstellende van chronische moeheid kwam ik bij Rian en NES terecht om de puntjes op de i te zetten. Een hele nieuwe en bijzondere werkwijze om gezond te kunnen functioneren die ik graag wilde uitproberen. Iedere keer als ik Infoceuticals kreeg merkte ik dat er klachten terug kwamen uit het verleden zoals bekkenpijn of huidklachten. Dan stopte ik even een paar dagen met de druppels en ging dan weer door en had nergens meer last van. Hoe het werkt weet ik niet maar ik heb meer energie gekregen. Ook heb ik kennis gemaakt met de mi-Health. Deze hielp mij bij lekker doorslapen. Ook een heel bijzonder apparaat. Wat ook fijn is aan deze behandeling is dat je maar een keer of vier/ vijf bezig bent in een half jaar tijd. Het is weinig belastend vind ik. Ik ben van plan in de toekomst nog eens een check te laten doen door Rian.

Anoniem

Ik ben net terug uit het ziekenhuis en m’n gips is van m’n pols, na 4 weken!!! met dank aan de mi-health. Er staat normaal 6 weken voor. Ik ben hartstikke blij. Hij is helemaal genezen. Stijf is hij nog wel, maar ja dat komt ook nog wel bij.

Andries

Ik ben met pijnklachten voor de knie (artrose-klachten) geholpen met de Nes miHealth. Meteen weer pijnklachten weg!
De verbazing was erg groot bij me. Deze valt niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.
Na Kerstmis kwam de klap voor mijn vrouw en voor ons hele gezin…
Ze is met forse geheugenklachten doorgestuurd naar de huisarts.
Na enkele onderzoeken bleek, dat ze een Alzheimerpatiënt is. Dit op haar 57e…
We gaan echter een bijzondere tijd tegemoet met het gezin! We hebben een goede steun aan de expertise van Prevent Care, waar we intussen een goed vertrouwen in hebben.
Later hebben we de miHealth na enkele weken huur, aangekocht. Een behoorlijk financiële investering. Maar de moeite waard. We hebben er inmiddels dagelijks veel nut van; en kunnen hem niet meer missen!
Elke dag gebruiken we de miHealth voor ondersteuning naar grote tevredenheid.

Anoniem

Ik heb sinds 2 maanden een miHealth en ben zo enthousiast dat ik 'm iedere dag gebruik en vaak meerdere keren. Soms voor een lichamelijk ongemak, om bijvoorbeeld spierpijn te voorkomen na intensief oefenen. Maar ook om na een intensief gesprek met iemand weer rust in mijn lichaam en energie te brengen. Als ik 's avonds les heb gegeven, had ik altijd tijd nodig om weer tot rust te komen, de miHealth helpt me hier nu in om in korte tijd de balans terug te krijgen en om zonder extra ballast te kunnen gaan slapen. Lange autoritten zijn veel minder belastend en vermoeiend door de miHealth -ingesteld- naast me te leggen. En ook onze hond heeft er veel baat bij: na spelen en rennen met de bal leg ik de miHealth gewoon even bij hem op zijn kussen en hierdoor heeft hij aanmerkelijk minder last van stijve heupen, hij is al op leeftijd;)

Voor mij is de miHealth een fantastisch apparaat met heel veel mogelijkheden.

Anoniem

Ook wil ik melden dat de behandeling inderdaad iets lijkt te doen. Mijn schouder voelt beter en ik ben enthousiast. Dit is een vorm van pijnbestrijding die me goed bevalt!

Lennard Groenenboom (14 jaar)

Bij mijn eerste voetbaltraining van het seizoen kreeg ik last van mijn bovenbeen. Eigenwijs als ik ben ging ik gewoon door.
Net zo lang tot ik niet meer kon voetballen van de pijn. Na weken fysio met weinig resultaat werd het tijd voor de ''wonder therapie miHealth''.
Ik ging er vrij nuchter naar toe, echter toen ik de deur weer uitstapte was ik uiterst verbaast over het effect.
De pijn was voor het grootste gedeelte weg. Vervolgens heb ik het apparaatje voor 2 weken gehuurd en het ongeveer ééns in de twee dagen gedaan.
7 dagen na mijn eerste afspraak kon ik weer rustig mee trainen en 14 dagen erna kon ik mijn eerste wedstrijd weer mee spelen!

miHealth, bedankt!

Jan

Wat een zegen.
Jij met miHealth bent een godsgeschenk voor de medemens, Rian.

Sinds vrijdag ben ik nog steeds pijnvrij in mijn nek, en dat voor het eerst in negen maanden.
Er zitten nog wel wat pijntjes in diep liggende spieren verscholen, dat wel, maar die zich manifesteren alleen bij minder-normale bewegingen van het hoofd.

Naast dat ook mijn Tinnitus (in milde vorm) wat minder lijkt te zijn, is er meer in mijn lichaam gebeurd; dat voel ik maar kan er nog niet mijn vinger opleggen. Komt wel, het voelt in ieder geval energetisch heel goed.
Kortom dank zij jouw behandeling heb ik een heel relax, fris en gelukkig gevoel dit weekend.

Met verlangen kijk ik uit naar de resultaten van een behandeling van mijn wervelkolom. Dus...
Ik ben er blij mee!

Dank je wel dat je mijn leven bent binnen komen wandelen.

Linda

Hallo Rian,

Mijn zoon heeft een knie blessure opgelopen tijdens het snowboarden februari 2011. Hij had met regelmaat dat zijn knie zeer pijnlijk was.
Het vervelende was dat hij het niet continue had. Ik kreeg mijn zoon pas na bijna een jaar naar de dokter. Bij het onderzoek van de dokter kwam uit dat hij vermoedelijk last had van zijn meniscus maar voor de zekerheid kreeg hij eerst een pillenkuur om te kijken of de pijn minder zou worden.
Toen dit niet bleek te helpen had mijn zoon geen zin om terug te gaan naar de huisarts ("het helpt toch niet" zei hij en ook " krijg ik toch weer pillen").
Op aanraden van Rian is hij behandeld met de NES miHealth door Iris die ook fysiotherapeut is. Haar conclusie was geen meniscus.
De NES miHealth heeft geholpen. Zelfs na een paar dagen, toen zijn knie geen pijn meer deed, verstapte mijn zoon zich en deed zijn knie weer pijn, maar binnen 1 dag was zijn pijn al bijna weg. Normaal duurde dit zeker een dag of 4/5.
Ik ben heel blij dat we de NES miHealth geprobeerd hebben, zeker omdat mijn zoon nu van zijn pijn af is.

Martin

Goede morgen Rian.

De behandeling met de miHealth aan mijn knie heeft geholpen! Ik heb duidelijk minder pijn tijdens het lopen en kan veel beter de trap op en af.
Ik ben hier heel blij mee! Bedankt.
Nu maar hopen dat de verbetering voorlopig blijft.

Hein

Hai Rian,

Ik hoef geen 3 dagen te wachten met mijn feedback op de behandeling met Mi-health. ALLE PIJN IS WEG!!!

Nadja.

Hallo Rian,

Ik zou je nog even laten weten hoe ik me voelde na je behandeling met de miHealth.
Woensdag en donderdag voelde ik minder pijn en voelde het gebied rondom de schouder soepeler. Ik kon mijn arm ook iets verder strekken. De pijn is nog steeds grotendeels weg maar de ene dag is het gebied toch iets stijver dan de andere dag. Samengevat voelt het wel een heel stuk prettiger!
Sowieso voel ik me sinds mijn laatste bezoek aan jou een stuk fitter, of dit nu komt omdat ik veel minder tot geen pijn ervaar of een andere reden. Geen idee. Zelf denk ik het eerste want pijn kost veel energie heb ik vanaf februari wel gemerkt.
^ Naar boven