Ervaringen en recensies

Ramon

Een hele periode heb ik rondgelopen met hele erge vermoeidheidsklachten. Hiermee kon de dokter me niet meer verder helpen. Ik kreeg van een collega de tip om even bij Rian langs te gaan. Ik heb eerst even getwijfeld of zoiets bij me past. Nu ben ik heel blij dat ik het een kans heb gegeven! Na voedingsadvies en supplementen ging het heel snel beter. Hierdoor ben ik nu, een paar maanden later, weer bijna de oude. Daarnaast heb ik hele nuttige lessen over mijn eigen lijf geleerd die ik in de toekomst kan blijven gebruiken.

Rian, ga zo door!

Trudie

Rian heeft mij super goed geholpen. Ik kwam met nogal wat vage klachten naar haar toe en ze wist alles duidelijk en helder in beeld te brengen.
Met haar kennis en ervaring heeft ze mij een flinke zet in de goede richting laten maken.
Ze heeft mij het vertrouwen gegeven dat het niet tussen mijn oren zit en dat er wel degelijk verbetering kan komen. Met een goed plan en vertrouwen in mezelf en mijn lijf ga ik de toekomst tegemoet."

Met vriendelijke groet,
Trudie

Angelique Suykerbuyk

Met overgangsklachten ging ik naar Rian. Het gesprek was erg prettig en Rian neemt de tijd voor je en luistert goed. Door middel van de scan en haar uitleg krijg je een goed beeld en met de geadviseerde voedingssupplementen en een kleine aanpassing in het voedingspatroon voelde ik al heel snel verbetering. Ik voel me nu zoveel prettiger dan toen ik bij Rian kwam. Ik gun dit iedere vrouw die last heeft van overgangsklachten, er is echt wat aan te doen.

Angelique Suykerbuyk

Nicole

Het woord wat steeds voor mij naar boven komt over Rian is kundig. Ze heeft een enorme kennis, maar ook begrip hoe deze kennis zo toe te passen nav de NES scan, dat je er persoonlijk zo optimaal mogelijk mee geholpen wordt.

Het is een volledige behandeling. Daarmee bedoel ik, het gaat niet alleen over je fysieke gezondheid, maar ook, door de Westerse Geneeskunde vaak vergeten of genegeerde delen van ons, mentale, emotionele en spirituele (bewustzijn) gezondheid. Welzijn.
Wat artsen en specialisten niet kunnen vinden of simpelweg niet weten, zal, nav mijn eigen ervaring, Rian met de NES scan en haar kennis wel voor je vinden en een persoonlijk behandelplan voor maken.

Twijfel je? Dat had ik ook na jaren ontiegelijk veel methodes en therapieën te hebben toegepast ivm gezondheidsklachten. Maar in een paar jaar tijd, (let wel, dit is mijn persoonlijke ervaring, dus tijd is subjectief) heb ik een gezonde fundering en balans op weten te bouwen, wat de artsen en specialisten nooit voor me zouden hebben kunnen doen.

Nicole (Den Haag)

Anoniem

Op aanraden van mijn huisarts ben ik terecht gekomen bij Rian, de orthomoleculaire geneeskunde was voor mij nieuw en ik heb er in zo verre profijt van gehad dat ik me zeer bewust ben geworden van mijn lichaam .
Naar aanleiding van de scan zag ik waar mijn blokkades zaten samen met Rian gekeken wat voor mij de beste oplossing zou zijn ,want het bleek dat ik een histamine intolerantie heb/ had.
Ten eerste om mijn hoofd rustig te maken kreeg ik nachtdruppels zodat ik goed ging slapen.Dat was al een heel pluspunt, er kwam veel stress bij mij kijken Er heeft een verandering van voedingspatroon plaats gevonden, dat resulteerde er in dat ik 10 kilo aan gewicht kwijt raakte en zo ook werd mijn astmatische bronchitis vrijwel nihil van aanvallen van benauwdheid.
Al met al het gaat me nu goed.

Zelf hard gewerkt mede namens Rian...

Roeland

In het kader van een heftige burn-out heeft Rian voor mij een individueel behandelplan gemaakt waarin gericht en op maat een strategie is ontwikkeld om het herstelproces van de uitgeputte bijnieren bij de bron aan te pakken. Het behandelplan bestond uit een voedings- en leefstijladvies en daaraan gekoppeld het gebruik van specifieke supplementen.
De orthomoleculaire aanpak op advies van Rian is een zeer belangrijke bouwsteen geweest op weg naar herstel. Het doorbreken van patronen wat betreft voeding en het zoeken naar de juiste ondersteunende supplementen heeft tijd en inzet gevraagd, maar het resultaat mag er zijn. Mijn herstelvermogen is echt positief beïnvloed door veranderingen in mijn voedingspatroon, het slikken van de juiste supplementen, leefstijl en in het omgaan met stress. Ik ben Rian intens dankbaar voor de zorgvuldige en professionele behandeling die ik van haar heb mogen ontvangen. Ze neemt de tijd, ze heeft aandacht, legt alles goed uit en denkt met je mee.
Kortom een klasse orthomoleculair geneeskundige die ik van harte aanbeveel!

Sander

Vanwege een zeer hoge bloeddruk en migraine ben ik bij Rian terecht gekomen. Door middel van de NES scan kreeg ik direct een zeer accuraat exact beeld van de zwakke punten m.b.t. mijn gezondheid die de hoge bloeddruk en migraine veroorzaakten. Dit kwam onder meer door emotionele stress, magnesium tekort en onvoldoende cel metabolisme. Rian schreef me diverse natuurlijke supplementen voor als NES Health Infoceuticals voor de emotionele stress, chlorella tabletten voor mijn cel metabolisme en visolie en een supplement voor mijn hoge bloeddruk.
Na drie bezoeken aan Rian zijn al mijn problemen verdwenen, ben ik veel rustiger in mijn hoofd en zit ik weer prima in mijn vel. Ook ben ik door de chlorella een aantal kilo’s afgevallen, waardoor ik me ook veel fitter voel. Daarom kan ik van harte aanbevelen om een afspraak bij Rian te maken als je bepaalde klachten hebt.

Coriana

Ik ben naar Rian gekomen omdat ik heel veel last van opvliegers had en ‘s nachts wakker werd van het zweten.
Ik heb dit adres van een vriendin gekregen . Ik heb een afspraak gemaakt en Rian schreef een supplement en een mineraal voor.
En na twee keer geweest te zijn is het al minder en slaap ik goed.
En hoef nu maar een supplement per dag.
Het is een echte aanrader als je in de overgang bent. Je wordt echt fijn geholpen

Coriana

Monique Klein Gunnewiek

Na enig speurwerk op internet vanwege mijn lichamelijke en mentale klachten die maar aanhielden, kwam ik uit op de site van Rian van Prevent Care.

Ik was al verschillende therapeuten en specialisten langs geweest en kreeg maar geen duidelijkheid over de oorzaak van mijn Bakense Cyste en de ontsteking in mijn hand (quervain). De klachten waren zodanig dat lopen en schrijven niet meer ging en ik uiteindelijk thuis kwam te zitten met een burn-out. De dystrofie in mijn voet speelde ook weer op. Ik was opgebrand, moe, had last van huilbuien en ook mijn geheugen liet me vaak in de steek, ik wilde alleen nog maar rust. Mijn eigen coachpraktijk en mijn baan in het speciaal onderwijs kwamen stil te liggen.

Hoewel het voor mij 2 uur rijden was naar de praktijk van Rian, toch een afspraak gemaakt voor een consult met de Nes Health Scan.
We werden hartelijk ontvangen door Rian. Ze nam alle tijd voor me en het was fijn mijn verhaal te kunnen doen. Ik voelde me echt gehoord en hoe fijn dat nu eindelijk het totaalplaatje meegenomen en niet al mijn klachten “los” van elkaar gezien werden.
Rian weet op een kundige en oordeelloze manier te handelen en te luisteren. Die 2 uur rijden waren het dubbel en dwars waard.

Na de scan was het duidelijk en kwamen we gelijk bij de kern van het probleem. Mijn bijnieren bleken uitgeput en mijn schildklier was niet op orde. Daarbij kon zij concluderen dat ik ws een stofwisselingsprobleem had dat goed te behandelen zou zijn. Uit een urineonderzoek bleek dit inderdaad het geval. Uit de scan kwam ook dat ik mijn voedingspatroon aan mocht passen, geen gluten, lactose en minder suikers zou beter voor mij zijn. Omdat het best veel was gaf Rian aan stap voor stap te beginnen met de aanpak. Ik kon de NES miHealth een poos mee naar huis nemen zodat ik mijzelf thuis hiermee kon behandelen op de knie, dystrofievoet en de hand. Daarnaast kreeg ik supplementen mee om mijn energiepeil weer omhoog te krijgen en de organen extra ondersteuning konden krijgen. Ook de druppels (infoceuticals) hebben daarbij geholpen. Het voelde goed om weer op te kunnen bouwen en gericht te werken aan mijn lijf. We hielden contact via de app en Rian kon bijsturen waar nodig.

Ik merkte al na een week dat ik me eerst mentaal beter begon te voelen waarna ik mij ook lichamelijk steeds sterker begon te voelen.
Zo blij dat ik mijzelf weer begon te herkennen en weer zin had om dingen te ondernemen en mensen te ontmoeten. Ik was te lang over mijn grens gegaan, ik ging maar door in overlevingsstand zonder het zelf door te hebben dat dit afbreuk deed aan mijn lijf. Mijn lijf gaf aan dat het nu genoeg was en bracht me letterlijk tot stilstand. 1,5 maand nadat ik bij Rian was geweest ben ik op therapeutische basis weer langzaam een dag gaan werken (na 5 maand thuis gezeten te hebben). Dit kon ik zo langzaam opbouwen waarbij ik goed mijn grenzen moest blijven aangeven. Het ging steeds beter en ik kan nu na 8 mnd zeggen dat ik er weer ben. Zo blij en dankbaar dat Rian op mijn pad kwam en het vertrouwen hield dat alles goed zou komen. Ze liet me inzien dat het nu aan mij is om dit zo te houden. Het was een zware les maar ook een keerpunt in mijn leven. Vanaf nu zorg ik beter voor mijzelf, geef ik eerder mijn grens aan en weet ik hoe ik mijn balans moet houden tussen ontspannen en inspannen. Ik neem meer rust tussendoor en zorg voor voldoende eigen tijd naast mijn werkzaamheden.

Ik raad iedereen aan niet te lang aan symptoombestrijding te doen. De Nes Health Scan bracht me gelijk bij de oorzaak van mijn klachten. Pas toen ik mijn bijnieren en schildklier aan ging pakken voelde ik verbetering en ging het steeds beter met mijn knie en hand. Hiervoor had ik al wel 2 maand ziekenhuisonderzoeken erop zitten, dat zelfs de reumatoloog zei dat ze met me klaar was en niets kon vinden. Je wordt dan weer teruggestuurd naar je huisarts om maar weer verder te kijken of je doorgestuurd kunt worden naar een andere specialist. Ik miste het totaalplaatje wat ik bij Rian wel vond en dat mij uiteindelijk heeft gebracht waar ik nu ben. Volgende week ga ik mij volledig hersteld melden en inmiddels ben ik langzaam aan mijn eigen praktijk weer aan het opbouwen. Het verschil met voor de burn-out is dat ik steviger sta in mijn grondhouding, ik mijn grenzen bewaak en beter weet welke kant ik op wil.

Zo dankbaar…….
M. klein GunnewiekDank Rian, oprecht heel blij dus dat ik jou ontmoet heb

Elly van Dorst

Een totaal onverwachtse confrontatie met een ziek lichaam bracht mij in mijn zoektocht naar gezondheid bij de praktijk van Prevent-Care, bij Rian.
Tijdens de 1e consultatie ging er een geheel nieuwe wereld voor mij open. Met name de open gesprekken en voedingsadviezen hebben mij duidelijk gemaakt dat de noodzaak aanwezig was om anders met mijn lichaam om te gaan om weer gezond te kunnen worden. De knop moest om.
Vanaf toen was andere voeding, bewegen en naar buiten het nieuwe motto in mijn leven. Ben blij dat ik Rian gevonden heb en ben haar dankbaar voor wat ze betekent heeft in die zoektocht naar een gezond lichaam. Na 1 jaar met 4 consultaties is de grootste aanwinst mijn energie niveau. Ik ben inmiddels 61 jaar maar heb meer energie dan ik ooit gehad heb. Alle testen tonen ook aan dat het nu prima gesteld is met mijn lichaam.
En een leuke bijkomstigheid is dat ik ook heel wat kilo’s gewicht kwijt ben.

Ik weet dat ik te allen tijde terug kan vallen op Rian, indien ik daar behoefte aan heb, maar hoop dat dat niet nodig zal zijn. Een jaarlijkse check up blijf ik wel doen.

Met dankbare groet
Elly van Dorst

Tessa

Ik kom inmiddels al een aantal jaar bij Rian, of ik nu specifieke klachten heb of voor een preventieve gezondheidscheck.
Rian is een professional met passie voor haar vak. Geeft advies over het aanvullen van je tekorten, gebruik van supplementen en voeding.
Voor mij geeft het extra ondersteuning, en helpt het mij om stabiel te blijven in mijn algehele gezondheid.

Rowena

Na jaren van een slechte gezondheid zoals zware allergische astma, huidproblemen, haarverlies en ontstekingen en overgewicht kwam ik via een kennis met Prevent Care in aanraking. Onvoorstelbaar dat er zelfs in een academisch ziekenhuis Gent wordt gezegd dat ze je niet kunnen helpen na een jaar van onderzoeken. Na een aantal weken in een kuuroord te zijn geweest voor mijn astma werd ik daar voor het eerst echt geconfronteerd met allergieën door voeding.

Hun advies was zoek thuis in de omgeving een goede praktijk voor Orthomoleculaire voedingsadviezen. Maar ook werd het me heel duidelijk dat ik zeer ernstig ziek was.

Via een kennis bij Rian terecht gekomen. En daar een bizar slechte eerste scan gehad. Duidelijk was het roer moest om en dat zou met vallen en opstaan gaan want een bepaalde leefstijl is niet zo makkelijk radicaal te veranderen. Maar met haar geduldige uitleg hoe voeding werkt en wat er gebeurt als ik het toch eens vol zou kunnen houden was ik het eerste jaar al een heel stuk gezonder. Supplementen en een aantal druppels zijn er ingezet. En ik heb mijn astma medicatie tot een minimum kunnen terug brengen.

Stapje voor stapje met soms toch weer een stapje terug heb ik het voor elkaar gekregen mijn voeding compleet om te gooien. Hier in huis geen cola light meer of witte puntjes etc. etc. Maar tegenwoordig twee keukenlades vol met allemaal gezonde kruiden, soorten meel en heel veel groentes in huis. Heb soepen leren maken en dat is bij ons een zeer belangrijk onderdeel van onze dagelijkse voeding geworden.

En gaat het toch een keertje mis met snoepen of broodjes eten dan krijg ik direct weer een huid die gaat jeuken en wordt ik weer erg kortademig.

Op consult neemt ze echt de tijd voor je om ook advies te geven waar je nog meer tegen aan loopt. Bij mij was dat het probleem met doseren. ’s Morgens gelijk een stuiterbal zodat om 10 uur alle energie voor de rest van de dag op was. Dat was mijn grote probleem. Dus ook daarvoor ben ik erg dankbaar dat het me nu lukt om de hele dag door mijn dagelijkse bezigheden te verspreiden.

Elke dag wandel ik tussen de 4km en de 8 km . Daarnaast kan ik het huishouden doen en andere bezigheden. Werk is door de C situatie erg rustig dus voorlopig heb ik vrije tijd. Die benut ik aan koken en bakken . Gewone eenvoudige recepten. Zelfs hondenkoekjes maak ik nu zelf.
We zijn nu zo’n 2,5 jaar verder. Mijn scans zijn goed. Hoe mooi is dat.

Theo

Na een operatie van darmkanker kwam ik via een vriendin in contact met Rian van Prevent Care. Al voor de operatie was ik al lange tijd ernstig vermoeid, maar alles went. Zelfs maanden na de operatie herstelde mijn energieniveau niet.
Na een onderzoek kreeg ik van Rian voedingssupplementen, vitamines en een uitgebreid voedingsadvies mede gericht op mijn diabetes. Ook verstrekte ze me veel relevante informatie. Ik voelde me steeds vitaler. Hierna had ik de pech om besmet te worden met het Coronavirus. Ik was ongeveer 2 maanden erg ziek en mijn energie daalde weer tot het nulpunt. Rian adviseerde me hierna een combinatie van enkele supplementen waardoor ik me weer vrij snel fitter ging voelen en in staat was om gezond te bewegen.
Ook na een noodzakelijke antibioticakuur tegen een tekenbeet waardoor ik last kreeg van mijn darmen hielp Rian me van die klacht af.
Ik kon haar altijd per mail benaderen met vragen en haar antwoorden ontving ik meestal per omgaande.

Het gaat nu weer goed met me. Door de gesprekken met haar ben ik me meer bewust geworden van een gezonde levensstijl. Wat me gerust stelt is dat ik te allen tijde mijn vragen kan blijven stellen, ook nu het weer goed met me gaat.

Rian en Richard zeer bedankt!

Met vriendelijke groeten,
Theo.

Anoniem

Zwijndrecht is niet de meest gezonde omgeving om te wonen. Vandaar dat we al jaren bezig zijn om binnen bepaalde grenzen een zo gezond mogelijke leefomgeving te maken.
Zo kwam mijn man op de site van bouwbioloog Richard. Na meting door Richard in alle vertrekken bleken alle stralingswaarden extreem hoog te zijn.( volgens de standaard van een groep artsen, wetenschappers en bouwbiologen SBM 2015).
Hebben op zijn advies de memonizer combi geplaatst. Na een nieuwe meting 3 maanden later bleken de waarden sterk positief tot goed veranderd te zijn.
Dat was te merken in huis. Een rustig gevoel bij onszelf en veel minder stof. Daar zijn we heel blij mee.
Verder hebben we ook nog de Memon waterfilter plus geïnstalleerd. Daardoor drinken we nu mooi zuiver water. Voor de installatie hadden we een paar kannen “oud” water gevuld. En na installatie een proeverij gehouden. Het verschil was echt heel goed te proeven en we genieten er nog dagelijks van.

Aangezien ik al 30 jaar kamp met heel veel klachten kwam ik via Richard ook bij Rian terecht ( praktijk voor orthomoleculaire en integrale geneeskunde). Via een vragenlijst die je thuis invult en ter plekke een handscan kreeg ik binnen enkele minuten op de computer een beeld van mijn gezondheid. Ongelooflijk hoe duidelijk alle zwakke punten in beeld kwamen.
Dan komt de kennis van Rian in beeld om door te vragen en te bepalen waarmee er gestart zou kunnen worden. Voeding en leefstijladviezen en ook hulp van infoceuticals en voedingssupplementen. Zij doet dit op een luisterende rustige en vooral kundige manier gebaseerd op wetenschappelijke feiten. En belangrijk met een betaalbaar en duidelijk kostenplaatje.
Zoals met alle verslechteringen merk je dat nauwelijks omdat het steeds met kleine stapjes achteruit gaat en je jezelf ongemerkt aanpast. Totdat het ineens doorslaat. Zo gaat het ook met verbeteringen. Ze gaan langzaam en opeens constateer je dat je echt veel lekkerder in je vel gaat zitten.
Dat probeer ik (met een beetje hulp) vol te houden.

Thanks Rian /Richard

Anoniem

Ik kwam bij Rian met extreme vermoeidheidsklachten en was totaal uitgeput.
Alle onderzoeken bij cardioloog en internist waren goed en er moest dus iets anders spelen.
Jarenlang de zorg voor mijn vader gehad en 'n burn out lag wel voor de hand.
Daarnaast kwam er toen ook nog 'n traumatische ervaring naar boven, die ik toen de kans gaf om erbij te horen.
Rian deed meerdere malen de scan en aan de hand daarvan kreeg ik druppeltjes en tabletten om rust te krijgen.
Na 'n tijd weer energie en kwam ik ook van de angsten af van de hartritmestoornissen. Ze zijn er nog wel en horen bij mij en weet nu ook om hier niet van in paniek te geraken.

Ik wandel iedere dag van een half uur tot 2 uur, wat ik 6 maanden geleden niet voor mogelijk hield. Ik geef op tijd mijn grenzen aan en neem mijn rust op tijd.

Rian, je bent in die periode altijd een luisterend oor voor mij geweest. Ik heb nu het gevoel, dat ik het even zelf aankan, maar ik weet zeker, dat wanneer het even niet lukt, ik weer bij jou terecht kan.

Bedankt voor alles.
Blijf gezond

Anoniem

De supplementen hebben denk ik goed werk geleverd in al die jaren.
Bij mij thuis had mijn oudste zoon die voor zijn studie hier in huis was Corona. Wij waren daardoor ook genoodzaakt in quarantaine te gaan, maar hebben gelukkig niets overgenomen van het virus en zijn verschoond gebleven van symptomen.
Mijn zoon geeft alleen lichte klachten gehad van moeheid, reukverlies en hoesten gelukkig en nu weer goed opgeknapt.

Anoniem

Dit is de grootste verandering!!

RUST in mijn hoofd, mijn hoofd is een soort van leeg/rust. Ik kan het lastig omschrijven. Maar na 1x er met mijn man over te praten als er iets is gebeurd, ben ik er daarna vanaf! zo bijzonder, maar o zo fijn! Ik ben van het piekeren af! Nu weet ik dat ik echt de afgelopen periode niet fijn in mijn vel zat, wat was ik veel aan het piekeren!
• Geen pms klachten.
• minder hoofdpijn, nog niet helemaal zonder
• minder vet haar
• mooiere huid
• geen pukkels meer
• geen opgezette buik meer (behalve nog bij een etenje/feestje)
• goed in kunnen slapen
• geen hartkloppingen meer
• Geen rugpijn meer
• geen stemmingswisselingen meer, mijn humeur blijft het zelfde.
• rustiger voor mezelf, niet meer gespannen of zenuwachtig voor bepaalde uitjes/werk oid.
• goede stoelgang ieder dag en een vaste structuur. Soms wel eens iets dun maar dan weet ik precies dat ik iets gegeten heb wat niet zo gezond is:-)
• smaak is veranderd.
• Geen trek meer in tussendoortjes ik eet nu 3 hoofdmaaldtijden en soms wat fruit tussendoor. Maar de trek naar snoep en koek is verdwenen.

Wat nog niet zo veranderd is:
• dat mijn engergie op en top is kan ik nog niet beamen. Hij is wel veel verbeterd maar nog niet dat ik bruisend ben.
• Veel niesen en snuiten bij veel stof (huisstofmijd?)
• nog niet echt veranderingen in mijn libido. Iets verbeterd.
• onrustige benen (hiervoor slik ik magnesium en dat gaat goed)
• week voor menstruatie om 3 uur wakker worden.

K. van de Walle

In december 2019 heb ik bij Prevent Care preventief een NES Health ProVision Scan ondergaan. Ik was benieuwd naar deze manier van onderzoek en de resultaten die het in beeld brengen van het totale Human Body Field zou geven. In feite is het een holistische kijk op je fysieke en mentale welbevinden, dus een integrale manier van benaderen.

Interessant, ook omdat je bij de reguliere geneeskunde, bv. via een afspraak van 10 min. bij de huisarts slechts je opspelende klacht geïsoleerd voor het voetlicht brengt, terwijl je in feite een geheel bent van lichaam en geest.

Rian schreef mij magnesium en visolie voor als toegevoegde supplementen en het leven werd vervolgd.
In juni 2020 vond ik opnieuw de weg naar Rian’s praktijk tijdens een zeer stressvolle periode veroorzaakt door te snel aan het werk gaan na ziekte, in combinatie met de Corona-situatie. Een 2e NES-scan wees uit dat ik behoorlijk ‘in mijn hoofd zat’ en duidelijk niet geaard was. De voorgeschreven infoceuticals (druppels) moesten uitkomst bieden en deden dat ook. Belangrijk is dat deze naast de reguliere medicijnen genomen kunnen worden. Het was een verademing dat Rian ruim de tijd voor je uittrekt en heel goed kan luisteren. Dit geeft vertrouwen. Zij verdiept zich echt in jou en je klachten. Bij de huisarts krijg je bij dergelijke stress-klachten vrij snel benzodiazepinen (‘pammetjes’) voorgeschreven en dan heb je er meteen een probleem bij: de verslavende werking van dergelijke medicijnen.
Ooit hoop ik nog eens van een langdurig voorgeschreven medicijn af te komen en dan ga ik zeker te rade bij Rian.

Zowel preventief als curatief is Prevent Care een aanrader.

Karina van de Walle

Irma

Na een tweede burn-out met een depressie kwam ik bij Rian terecht.

Via de ‘gewone gezondheidszorg vooral aan het mentale stuk gewerkt, samen met een goede psycholoog, maar mijn vermoeidheidsklachten bleven. Ik sliep erg slecht en bleef depressieve klachten houden. Na het eerste consult bleken mijn bijnieren volledig uitgeput, wat niet vreemd is na een burn-out. Stapje voor hebben we mijn hormonale systeem weer op orde gekregen, met supplementen en ondersteunende druppels, bv voor trauma verwerking. Na elk consult merkte ik weer een stap voorwaarts en kon ik steeds beter, dieper en langer slapen. En zo in het geheel herstellen. Ondertussen ben ik van de antidepressiva af, voel ik me weer goed en kan ik weer genieten van mijn gezin. Mijn energie is nog net niet op het oude niveau, maar ik weet zeker dat ik daar ga komen, met Rians hulp. Ik vind het erg prettig dat Rian zo breed geschoold is en ook zo veel van de reguliere medicijnen af weet. Ze weet waar ze over praat en dat geeft een vertrouwd gevoel.
Bedankt Rian en Richard voor jullie adviezen en hulp.

B.H.

In 2019 heb ik het geluk gehad, om in de studio Vitality World in Etten-Leur, in contact te komen met Rian en Richard . In onze visie op voeding hadden we veel overeenkomsten. Na een fietsongeluk bleek hoe belangrijk dit contact voor mij zou zijn. Ipv de protocollen in de reguliere geneeskunst, diagnose 2 gebroken wervels, 3 scheef gegroeide wervels en botontkalking, ben ik met Rian de uitdaging naar herstel aangegaan. Resultaten zijn fantastisch. Binnen één jaar pijnvrij; geen beperking in beweging. Biologische leeftijd is de helft van werkelijke leeftijd. Dit alles ook met behulp van een zeer toegewijde fysiotherapeut; oefentherapie, thermaal bad. Vanaf dit moment onderhoud in overleg met Rian.

Anoniem

Na 25 jaar van chronische vermoeidheid, depressiviteit, hoofdpijn, angststoornis en talloze dokters,- en therapeutenbezoeken kwam ik
bij Prevent Care terecht.
De scan gaf haarscherp aan waar de schoen wrong. Mevrouw Bruijne heeft een plan van aanpak gemaakt en we zijn gestart met supplementen,
voedingsadviezen, water drinken, en zoeken naar oplossingen voor lopende problemen.
We zijn inmiddels ruim een jaar verder en langzaamaan kreeg ik wat meer energie.

Door de gesprekken kreeg ik ook inzicht in mijn manier van leven en de impact die alles van vroeger en nu op mijn welzijn had.
Destijds heb ik ervoor gekozen mijn baan op te zeggen en voor ons gezin te zorgen.
Trouwens, ik zou het met geen mogelijkheid gekund hebben, werkende moeder zijn.
Inmiddels ben ik weer aan het werk! En het doet mij enorm goed.
En ja, aan het eind van de dag ben ik moe, maar ook voldaan.
Het is een gezonde moeheid. En niet de loodzware, verlammende moeheid van toen.

De betrokkenheid en het geheugen van mevr. Bruijne zijn fenomenaal.
Wat geweldig dat ik op het spoor van Prevent Care gekomen ben! Ik kan weer van het leven en mijn gezin genieten!
Dank jullie wel!!

Anoniem

Ik kwam bij Rian met klachten van een harde opgeblazen buik, slaap klachten en stress klachten.
In eerste instantie kreeg ik druppels, hier werd ik wat rustiger van en kon ook beter slapen.
Ze deed regelmatig met mij de scan, hier kon je precies zien waar de knelpunten zaten, waar aandacht aan besteed moest worden.
Ik heb wat orthomoleculaire producten gekregen, en mijn toestand verbeterde.

Ik wil mijn waardering naar je uitspreken voor je geduld, en het aandachtig luisteren .
Je bent echt een therapeut, die aandacht aan de klanten geeft.

Bedankt voor alles

N.S.

Vandaag heb ik de uitslag van mijn jaarlijks bloedonderzoek gehad.
De POH feliciteerde mij met de uitslag, geen enkel cijfer in het rood! (sinds 15 jaar)
Bloeddruk prima, aan de lage kant zelfs.
Mijn cholesterolwaarden zitten nu ook in de ‘veilige’ zone. (sinds 2008 voor het eerst)

Ze complimenteerde mij voor mijn standvastige aanpak van leefstijlverandering.
Ze vroeg zich af wat ik gedaan had en ik heb mijn verhaal verteld.

Ik mag nu , onder begeleiding , de hoge bloeddrukmedicatie afbouwen en ik start met de hydrochloorthiazide weg te laten.
In oktober heb ik weer een consult en dan wordt bepaald in welke mate ik de perindopril mag afbouwen.

Wordt vervolgd...

Dries

Ik ben 5 jaar bij Prevent Care. Na een pittige periode van intensieve 24/7 mantelzorg voor echtgenote (Alzheimer en opgenomen sinds okt jl) ben ik overeind kunnen blijven dankzij het attente meeluisteren en -denken door Rian gevolgd door haar goede adviezen en voorgeschreven orthomoleculaire ondersteuning. Na opname van mijn echtgenote in het verpleeghuis was ik ondanks alles 20 kg aangekomen en in slechte conditie. Zonder de supplementen, Mihealth, en orthomoleculaire middelen had het erger met me kunnen uitpakken Sinds oktober ben ik begonnen met afvallen (nu in 6 maanden van 90 kg naar 70 kg), regelmatig sporten (zwemmen, wandelen etc). Ik krijg veel complimenten hoe goed ik er nu uitzie. Maar ik voel me idd fantastisch in mijn fysieke beleving. Ik ben er nog niet; moet veel verdriet verwerken. Ook hier heb ik begeleiding bij. Wat heb ik gedaan?
Sinds 2014 toepassen van de MiHealth, consequent gebruik van de middelen chlorella, Vitamine Senior+, omega 3 supplement, ondersteuning voor gezonde prostaat e.a. Bij de AGE-meting kwam ik er minder gunstig van af. Toch te veel suikers en eiwitten; een werkpunt voor het komend half jaar. Ik kreeg hele leuke tips om in de keuken met goede recepten waarin 100% suikervrije toevoegingen, zonder schadelijke eiwitten en met de juiste groenten, kruiden te gaan voor een betere conditie. Door het verlies van mijn echtgenote door de ziekte Alzheimer ( ze leeft, maar ze is er niet meer) was de persoonlijke klap heel heftig geweest. Toch kan ik nu wel stellen, dat ik er ben, er toe doe voor Ella mijn vrouw, mijn familie en vrienden. Het voelt goed. Dank jullie wel Rian en Richard!!

Anoniem

Na een moeilijke periode was ik het vertrouwen in mijn lichaam kwijt. Toen kwam Rian Bruijne op mijn pad. Ik was op zoek naar een holistische manier om gezonder te worden. Rian gaat professioneel en rustig te werk. Ze luistert goed en geeft goede voedingsadviezen en kiest de juiste medicijnen. Al gauw ging ik me beter voelen. Nu na een jaar heb ik het vertrouwen in mijn lichaam weer helemaal terug.
Ik raad iedereen die zorgvuldig met zijn gezondheid om wil gaan aan om eens bij Rian Bruijne langs te gaan voor een intake gesprek!
^ Naar boven