NES miHealth

DRAAGBAAR – NIET-INVASIEF - BEWEZEN

 

 

De NES miHealth is een krachtig, handzaam en niet-invasief instrument dat zowel effectief ondersteunt bij het opheffen van energieblokkades als bij het identificeren van algemene klachten.


De NES miHealth kan tijdens een sessie in de praktijk gebruikt worden om blokkades en andere klachten die mede aan de hand van de ProVision-scan zichtbaar zijn geworden, te helpen verdwijnen en verlichten (door middel van software met specifieke therapiefuncties).
Een behandeling met de NES miHealth zorgt ervoor dat het lichaam wordt voorbereid om nieuwe informatie en bouwstoffen te ontvangen via de Infoceuticals. Hiervoor krijgt U een protocol mee dat U thuis kan uitvoeren.

 

 

Hoe de NES miHealth werkt

De NES miHealth helpt het lichaam te trainen en stimuleren door zich specifiek op die lichaamsdelen die genezing nodig hebben, te richten. Het instrument doet dit primair door ultra-weak signals uit te zenden op frequenties die zijn afgestemd op specifieke delen van het lichaamsveld, en door te ‘luisteren’ hoe het lichaam hierop reageert.


Het doel is de energie van het lichaam weer maximaal te laten stromen. Dit doen we omdat het lichaam makkelijk ‘pijnpatronen’ in stand houdt als de energie traag en/of onderbroken is. Het herstellen van de energiestroom is bovendien cruciaal om de weg vrij te maken voor de nieuwe en helende informatie, die het lichaam ondersteunt bij het ontwikkelen en trainen van nieuwe patronen voor gezondheid en welzijn.


Waar het in essentie op neerkomt is dat de NES miHealth de taal van het menselijk lichaam ‘spreekt’. Hij doet dit door elektronische impulsen af te geven die zijn afgestemd op de bron van de pijn of het probleem - datgeen wat het lichaam vergeet te doen (bijvoorbeeld dat bepaalde informatie is verstoord en daarom een bepaalde fysieke functie niet meer (helemaal) uitvoert). Hierdoor is het lichaam beter in staat te helen omdat het zich zowel de locatie als de oorzaak van het probleem herinnert (dat zich overigens in verschillende delen van het lichaam kan bevinden).


De NES miHealth heeft eveneens een direct biochemisch effect op de C-zenuwbaan. Een speciaal type waar 85% van alle zenuwen in het lichaam uit bestaat. De functie van deze zenuwen is het stimuleren van neurale en andere peptiden die zorgen voor pijnreductie en weefselherstel stimuleren. Deze zenuwbanen reageren meestal meteen op elektrostimulatie, zoals dat ook bij de inzet van de NES miHealth gebeurt.
Een ander uniek kenmerk van de NES miHealth is dat alle functies zowel op - in direct contact met - het lichaam, als op enige afstand van het lichaam – in de zendmodus – te gebruiken zijn.

 

Onderzoek naar de werking van de NES miHealth

We hebben onlangs een groot onderzoek gedaan voor de NES miHealth. Dit onderzoek besloeg 251 participanten, en inventariseerde gegevens bij 367 informatiepunten. In deze studie kreeg 88% van de deelnemers een behandeling met de NES miHealth tijdens het eerste consult. Het positieve effect op het algehele herstel volgde na de tweede en derde therapeutische sessie. Hiermee hielp de NES miHealth de cliënten een nog hoger welzijn te bereiken.

 

NES miHealth technologie

Een van de redenen dat de NES miHealth zo succesvol is – zowel in studies als uit de ervaring bij therapeuten - is dat NES Health de enige is die vier technologieën gebruikt om het lichaam te helpen stimuleren en voeden:

 

  • Bio-elektrische stimulatie: ondersteunt de stimulatie van de huid en de bloedcirculatie in het onderliggende weefsel. Zorgt er daarnaast dat er neuropeptiden vrijkomen en C-fibers worden geactiveerd.
  • Global Scaling frequenties: frequenties die zijn gebaseerd op de trillingen van de menselijke energie. Hierdoor is de mihealth in staat ondersteuning te bieden bij het corrigeren van de energiestromen in het (lichaams)veld.
  • Medicinale informatie: deze specifieke en gepatenteerde codes heeft NES Health geïdentificeerd bij het in kaart brengen van het gehele menselijke lichaamsveld. Deze helpen bij het vrijmaken en herstellen van de energie van het lichaamsveld en ondersteunen bij het optimaal opnemen van de imprinted Infoceuticals.
  • Gepulseerde elektromagnetische frequenties: elektrische energie die magnetische pulsen stuurt naar weefsel dat geblesseerd is. Om herstel en het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren en ontstekingen te verminderen.

 

On body techniek

      

Off body techniek

 

 

Disclaimer: De miHealth is een medisch apparaat klasse 2a, maar zal geen ziekte diagnosticeren, voorkomen, behandelen of genezen. Bij ziekte of vragen omtrent uw gezondheid, dient u altijd een daartoe bevoegde professional te raadplegen. NES en haar claims zijn niet beoordeeld door een overheidsinstelling of regelgevende instantie.

 

Voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met de praktijk via het contactformulier / afsprakenformulier of telefonisch via tel nr. : 076 - 5032430.

^ Naar boven