Orthomoleculaire Geneeskunde

In de Orthomoleculaire Geneeskunde staat centraal hoe voeding zich verhoudt tot het menselijk lichaam.
Aanpak van ziekte dient zich te concentreren op het wegnemen van basisoorzaken en niet op het doen verdwijnen van symptomen. 

 

 

Orthomoleculaire Geneeskunde is zo’n beetje de meest hoopvolle ontwikkeling in de huidige gezondheidszorg. Orthomoleculaire substanties zijn buitengewoon veilig en bieden ongekende therapeutische en therapieondersteunende mogelijkheden.

 

‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’.

 

Prevent Care is gevestigd als Orthomoleculaire praktijk om mensen te begeleiden en advies te geven.
Prevent Care is aangesloten bij de MBOG, Maatschap ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde. De MBOG is een door de meeste verzekeraars geaccepteerde beroepsvereniging.

 

Indien u behandeld wordt door een therapeut die aangesloten is bij de MBOG, heeft u de zekerheid dat deze een gedegen opleiding heeft gevolgd, zowel medisch als orthomoleculair. Voor een gedegen en onderbouwd advies op het gebied van VoedingPlus, kunt u contact opnemen met Rian Bruijne, orthomoleculair geneeskundige.

 

 

Integrale Geneeskunde.

 

Met integrale geneeskunde wordt een visie beschreven waarbij arts/behandelaar en patiënt gelijkwaardig zijn (de behandelaar als coach), de patiënt/cliënt centraal staat, de mens als geheel wordt gezien en er een keuze gemaakt kan worden uit alle beschikbare therapeutische mogelijkheden waarvoor wetenschappelijke onderbouwing bestaat, in de zin van aanwijzingen voor de effectiviteit en bewijs van veiligheid.

Integrale geneeskunde vormt de brug tussen wat nu nog reguliere en complementaire geneeskunde wordt genoemd, de verbinding op een hoger niveau waar, zoals Einstein al zei, de oplossingen worden gevonden voor problemen.

 

Afspraak maken.

Voor het maken van een afspraak kunt U contact opnemen met de praktijk via het afspraakformulier of telefonisch via 076 - 5032430.

^ Naar boven