Ervaringen en recensies NES

Anoniem

Dit is de grootste verandering!!

RUST in mijn hoofd, mijn hoofd is een soort van leeg/rust. Ik kan het lastig omschrijven. Maar na 1x er met mijn man over te praten als er iets is gebeurd, ben ik er daarna vanaf! zo bijzonder, maar o zo fijn! Ik ben van het piekeren af! Nu weet ik dat ik echt de afgelopen periode niet fijn in mijn vel zat, wat was ik veel aan het piekeren!
• Geen pms klachten.
• minder hoofdpijn, nog niet helemaal zonder
• minder vet haar
• mooiere huid
• geen pukkels meer
• geen opgezette buik meer (behalve nog bij een etenje/feestje)
• goed in kunnen slapen
• geen hartkloppingen meer
• Geen rugpijn meer
• geen stemmingswisselingen meer, mijn humeur blijft het zelfde.
• rustiger voor mezelf, niet meer gespannen of zenuwachtig voor bepaalde uitjes/werk oid.
• goede stoelgang ieder dag en een vaste structuur. Soms wel eens iets dun maar dan weet ik precies dat ik iets gegeten heb wat niet zo gezond is:-)
• smaak is veranderd.
• Geen trek meer in tussendoortjes ik eet nu 3 hoofdmaaldtijden en soms wat fruit tussendoor. Maar de trek naar snoep en koek is verdwenen.

Wat nog niet zo veranderd is:
• dat mijn engergie op en top is kan ik nog niet beamen. Hij is wel veel verbeterd maar nog niet dat ik bruisend ben.
• Veel niesen en snuiten bij veel stof (huisstofmijd?)
• nog niet echt veranderingen in mijn libido. Iets verbeterd.
• onrustige benen (hiervoor slik ik magnesium en dat gaat goed)
• week voor menstruatie om 3 uur wakker worden.

K. van de Walle

In december 2019 heb ik bij Prevent Care preventief een NES Health ProVision Scan ondergaan. Ik was benieuwd naar deze manier van onderzoek en de resultaten die het in beeld brengen van het totale Human Body Field zou geven. In feite is het een holistische kijk op je fysieke en mentale welbevinden, dus een integrale manier van benaderen.

Interessant, ook omdat je bij de reguliere geneeskunde, bv. via een afspraak van 10 min. bij de huisarts slechts je opspelende klacht geïsoleerd voor het voetlicht brengt, terwijl je in feite een geheel bent van lichaam en geest.

Rian schreef mij magnesium en visolie voor als toegevoegde supplementen en het leven werd vervolgd.
In juni 2020 vond ik opnieuw de weg naar Rian’s praktijk tijdens een zeer stressvolle periode veroorzaakt door te snel aan het werk gaan na ziekte, in combinatie met de Corona-situatie. Een 2e NES-scan wees uit dat ik behoorlijk ‘in mijn hoofd zat’ en duidelijk niet geaard was. De voorgeschreven infoceuticals (druppels) moesten uitkomst bieden en deden dat ook. Belangrijk is dat deze naast de reguliere medicijnen genomen kunnen worden. Het was een verademing dat Rian ruim de tijd voor je uittrekt en heel goed kan luisteren. Dit geeft vertrouwen. Zij verdiept zich echt in jou en je klachten. Bij de huisarts krijg je bij dergelijke stress-klachten vrij snel benzodiazepinen (‘pammetjes’) voorgeschreven en dan heb je er meteen een probleem bij: de verslavende werking van dergelijke medicijnen.
Ooit hoop ik nog eens van een langdurig voorgeschreven medicijn af te komen en dan ga ik zeker te rade bij Rian.

Zowel preventief als curatief is Prevent Care een aanrader.

Karina van de Walle

Irma

Na een tweede burn-out met een depressie kwam ik bij Rian terecht.

Via de ‘gewone gezondheidszorg vooral aan het mentale stuk gewerkt, samen met een goede psycholoog, maar mijn vermoeidheidsklachten bleven. Ik sliep erg slecht en bleef depressieve klachten houden. Na het eerste consult bleken mijn bijnieren volledig uitgeput, wat niet vreemd is na een burn-out. Stapje voor hebben we mijn hormonale systeem weer op orde gekregen, met supplementen en ondersteunende druppels, bv voor trauma verwerking. Na elk consult merkte ik weer een stap voorwaarts en kon ik steeds beter, dieper en langer slapen. En zo in het geheel herstellen. Ondertussen ben ik van de antidepressiva af, voel ik me weer goed en kan ik weer genieten van mijn gezin. Mijn energie is nog net niet op het oude niveau, maar ik weet zeker dat ik daar ga komen, met Rians hulp. Ik vind het erg prettig dat Rian zo breed geschoold is en ook zo veel van de reguliere medicijnen af weet. Ze weet waar ze over praat en dat geeft een vertrouwd gevoel.
Bedankt Rian en Richard voor jullie adviezen en hulp.

B.H.

In 2019 heb ik het geluk gehad, om in de studio Vitality World in Etten-Leur, in contact te komen met Rian en Richard . In onze visie op voeding hadden we veel overeenkomsten. Na een fietsongeluk bleek hoe belangrijk dit contact voor mij zou zijn. Ipv de protocollen in de reguliere geneeskunst, diagnose 2 gebroken wervels, 3 scheef gegroeide wervels en botontkalking, ben ik met Rian de uitdaging naar herstel aangegaan. Resultaten zijn fantastisch. Binnen één jaar pijnvrij; geen beperking in beweging. Biologische leeftijd is de helft van werkelijke leeftijd. Dit alles ook met behulp van een zeer toegewijde fysiotherapeut; oefentherapie, thermaal bad. Vanaf dit moment onderhoud in overleg met Rian.

Anoniem

Na 25 jaar van chronische vermoeidheid, depressiviteit, hoofdpijn, angststoornis en talloze dokters,- en therapeutenbezoeken kwam ik
bij Prevent Care terecht.
De scan gaf haarscherp aan waar de schoen wrong. Mevrouw Bruijne heeft een plan van aanpak gemaakt en we zijn gestart met supplementen,
voedingsadviezen, water drinken, en zoeken naar oplossingen voor lopende problemen.
We zijn inmiddels ruim een jaar verder en langzaamaan kreeg ik wat meer energie.

Door de gesprekken kreeg ik ook inzicht in mijn manier van leven en de impact die alles van vroeger en nu op mijn welzijn had.
Destijds heb ik ervoor gekozen mijn baan op te zeggen en voor ons gezin te zorgen.
Trouwens, ik zou het met geen mogelijkheid gekund hebben, werkende moeder zijn.
Inmiddels ben ik weer aan het werk! En het doet mij enorm goed.
En ja, aan het eind van de dag ben ik moe, maar ook voldaan.
Het is een gezonde moeheid. En niet de loodzware, verlammende moeheid van toen.

De betrokkenheid en het geheugen van mevr. Bruijne zijn fenomenaal.
Wat geweldig dat ik op het spoor van Prevent Care gekomen ben! Ik kan weer van het leven en mijn gezin genieten!
Dank jullie wel!!

Anoniem

Ik kwam bij Rian met klachten van een harde opgeblazen buik, slaap klachten en stress klachten.
In eerste instantie kreeg ik druppels, hier werd ik wat rustiger van en kon ook beter slapen.
Ze deed regelmatig met mij de scan, hier kon je precies zien waar de knelpunten zaten, waar aandacht aan besteed moest worden.
Ik heb wat orthomoleculaire producten gekregen, en mijn toestand verbeterde.

Ik wil mijn waardering naar je uitspreken voor je geduld, en het aandachtig luisteren .
Je bent echt een therapeut, die aandacht aan de klanten geeft.

Bedankt voor alles

N.S.

Vandaag heb ik de uitslag van mijn jaarlijks bloedonderzoek gehad.
De POH feliciteerde mij met de uitslag, geen enkel cijfer in het rood! (sinds 15 jaar)
Bloeddruk prima, aan de lage kant zelfs.
Mijn cholesterolwaarden zitten nu ook in de ‘veilige’ zone. (sinds 2008 voor het eerst)

Ze complimenteerde mij voor mijn standvastige aanpak van leefstijlverandering.
Ze vroeg zich af wat ik gedaan had en ik heb mijn verhaal verteld.

Ik mag nu , onder begeleiding , de hoge bloeddrukmedicatie afbouwen en ik start met de hydrochloorthiazide weg te laten.
In oktober heb ik weer een consult en dan wordt bepaald in welke mate ik de perindopril mag afbouwen.

Wordt vervolgd...

Dries

Ik ben 5 jaar bij Prevent Care. Na een pittige periode van intensieve 24/7 mantelzorg voor echtgenote (Alzheimer en opgenomen sinds okt jl) ben ik overeind kunnen blijven dankzij het attente meeluisteren en -denken door Rian gevolgd door haar goede adviezen en voorgeschreven orthomoleculaire ondersteuning. Na opname van mijn echtgenote in het verpleeghuis was ik ondanks alles 20 kg aangekomen en in slechte conditie. Zonder de supplementen, Mihealth, en orthomoleculaire middelen had het erger met me kunnen uitpakken Sinds oktober ben ik begonnen met afvallen (nu in 6 maanden van 90 kg naar 70 kg), regelmatig sporten (zwemmen, wandelen etc). Ik krijg veel complimenten hoe goed ik er nu uitzie. Maar ik voel me idd fantastisch in mijn fysieke beleving. Ik ben er nog niet; moet veel verdriet verwerken. Ook hier heb ik begeleiding bij. Wat heb ik gedaan?
Sinds 2014 toepassen van de MiHealth, consequent gebruik van de middelen chlorella, Vitamine Senior+, omega 3 supplement, ondersteuning voor gezonde prostaat e.a. Bij de AGE-meting kwam ik er minder gunstig van af. Toch te veel suikers en eiwitten; een werkpunt voor het komend half jaar. Ik kreeg hele leuke tips om in de keuken met goede recepten waarin 100% suikervrije toevoegingen, zonder schadelijke eiwitten en met de juiste groenten, kruiden te gaan voor een betere conditie. Door het verlies van mijn echtgenote door de ziekte Alzheimer ( ze leeft, maar ze is er niet meer) was de persoonlijke klap heel heftig geweest. Toch kan ik nu wel stellen, dat ik er ben, er toe doe voor Ella mijn vrouw, mijn familie en vrienden. Het voelt goed. Dank jullie wel Rian en Richard!!

Anoniem

Na een moeilijke periode was ik het vertrouwen in mijn lichaam kwijt. Toen kwam Rian Bruijne op mijn pad. Ik was op zoek naar een holistische manier om gezonder te worden. Rian gaat professioneel en rustig te werk. Ze luistert goed en geeft goede voedingsadviezen en kiest de juiste medicijnen. Al gauw ging ik me beter voelen. Nu na een jaar heb ik het vertrouwen in mijn lichaam weer helemaal terug.
Ik raad iedereen die zorgvuldig met zijn gezondheid om wil gaan aan om eens bij Rian Bruijne langs te gaan voor een intake gesprek!

Piet

Beste mevr, en heer Bruijne.

Allereerst een gelukkig en gezond nieuw jaar.
Als reactie op Uw verzoek om m`n ervaringen van mijn consulten bij Uw orthomoleculaire praktijk op te schrijven wil ik daar graag aan voldoen.
Al geruime tijd had ik last van grote vermoeidheid en zat niet lekker meer in m`n vel. Mijn dochter Maryse was al bekend met Uw praktijk maar ik was niet zo voor dat alternatieve gedoe. Maar ze zei tegen mij ; Pap ga nou een keer mee,dan maak ik wel een afspraak voor je. Niet geschoten altijd mis. Zogezegd zo gedaan. Het eerste consult en de testen, metingen etc., brachten tot resultaat dat m`n diverse uitslagen niet goed waren. Naar aanleiding daarvan wilde men starten met vitaminekuren. Dat werkte inderdaad zeer positief, want bij de volgende controle ging het de goede kant op. Nu neem ik nog steeds de supplementen in en zit nu in het GROENE gedeelte van de “fit “grafiek. Ik voel me lekker en goed, m`n vermoeidheid is bijna helemaal verdwenen. Ik blijf nog steeds klant bij Prevent Care.

!!!!!Bedankt mevr, Rian!!!!

Heleen

Hee Rian, hier eens even een berichtje van mij,

Bij deze wil ik jullie nog eens laten weten hoe fijn ik het vind om met jullie samen te werken.
Na zo’n lange tijd wordt het bijna gewoon maar ik weet uit ervaring dat het vaak niet zo gewoon is.
Wat is er dan zo anders?
Nou, allereerst; ik kan altijd bij jullie terecht als ik er zelf niet uitkom bij het adviseren van mijn cliënten. Altijd een luisterend oor van een orthomoleculaire therapeute met een groot hart.
Mensen hebben soms onverklaarbare uitdagingen op lichamelijk en/of emotioneel vlak. Daarom ben ik vooral heel bij met de uitbreiding van de Mi-health als remote scan.
Mijn klant kan ik in een paar seconden scannen in mijn praktijk en de super gedetailleerde uitslagen krijg ik al heel snel van jullie retour.
Bij Richard kan ik terecht als er eens een keer een technische of IT-vraag is.
Nogmaals dank en we gaan voor nog vele jaren mooie samenwerking

Namasté,

Heleen
Together international

Anoniem

Een vraag over Ultra HNS. Ik heb die nu bijna 3 maanden 1x per dag gebruikt en…. Ik verlies geen haar meer. :)

Ermee stoppen of ermee doorgaan?

Anoniem

Hoi Rian,

Ik wilde je even een update geven over mijn buurvrouw W.,ik denk namelijk dat je het wel leuk vind om te horen dat het heel goed met haar gaat!
Het thema wat bij haar uit de scan naar boven kwam was loslaten. Hierin herkende zij zich heel duidelijk.
Toen ik haar 2x met de MiHealth had behandeld en 1 dag nadat ze met de druppels was begonnen kreeg ze een hele duidelijke lichamelijke reactie.
Haar lichaam ging letterlijk alles loslaten. Zij had namelijk normaal veel problemen met haar stoelgang, zij hield dus letterlijk alles vast.
Die dag is alles eruit gekomen, ze moest 3x achter elkaar naar de wc rennen. Letterlijk alle oude rommel kwam eruit en zij ervoer dit als een hele grote opluchting.
Ook voelt ze zich mentaal veel beter en sterker. Ze heeft een hele andere uitstraling.
Haar omgeving valt dit ook erg op. Haar zoontje van 8 zei bv: mama je bent heel anders, veel vrolijker. En ook haar man is heel verbaast over haar transformatie.
De volgende keer dat we bij W. de scan doen willen we voor haar ook de anamnese (GPS) invullen zodat we nog gerichter kunnen inzetten. Ik heb haar dit uitgelegd en ze vond het een goed idee.


Gera

Gera, 56 jaar

Na een bestraling, chemo en stamceltransplantatie traject in 2013 was mijn weerstand met name in de herfst/ winterperiode erg laag. Dit uitte zich in voortdurende verkoudheden, luchtweginfecties , een laag energieniveau en een algeheel gevoel van malaise. Na 4 jaar zelf geprobeerd te hebben in die periode mijn energie niveau op peil te houden werd me wel duidelijk dat ik dit niet alleen voor elkaar kreeg.
Ik kwam bij Rian terecht via haar site. Haar aanpak van voeding en supplementen sprak me wel aan.
In september 2017 ben ik bij haar gestart. Na een grondig onderzoek met oa de Nes scan kreeg ik voeding tips en supplementen voorgeschreven . De afgelopen winter ben ik hierdoor erg goed doorgekomen. Geen enkele luchtweg infectie en alhoewel er veel mensen geveld werden door de griep is dat bij mij niet gebeurd. Ook had ik veel meer energie dan in de winters ervoor.
Rian haar begeleiding is grondig , deskundig en ze dacht met mijn eigen ideeën goed mee.
De voeding tips zijn goed te doen. Waar ik het meest aan moest wennen was het slikken van best wel veel voedingssupplementen maar het resultaat is zeer goed en ik ga hier zeker mee door.

Anoniem

De eerste keer dat ik bij Rian kwam, had ik lichamelijke klachten, last van mijn maag en darmen. Ik weet het niet meer precies, maar met infoceuticals, voedingsadviezen en colloïdaal zilver ben ik daar vanaf gekomen. Jaren geleden, was ik gevoelig voor schimmels in mijn lichaam, nu niet meer!
Hoewel ik eigenlijk best gezond ben, ga ik toch, om het jaar ongeveer, naar Prevent-Care om me "door te laten meten", want ik wil weten hoe ik mijn lichaam datgene kan geven wat het nodig heeft om zo optimaal mogelijk te blijven functioneren.
Sommige organen vragen soms wat extra aandacht, aan bepaalde vitamines heeft mijn lichaam soms gebrek. 2 weken geleden ben ik bij Rian geweest; mijn hersenen en mijn schildklier hebben iets extra's nodig. Omega 3-capsules voor extra ondersteuning van mijn hersenen en voor mijn schildklier heb ik voedingsadviezen gekregen, evenals adviezen voor het verbeteren van de PH-waarde in mijn lichaam.
En passant werd nog even gewerkt met een apparaatje aan mijn nek/schouderklachten..
Kortom; voor mij een heel waardevol consult, waarna ik weer geïnspireerd en gemotiveerd zelf gericht kan "werken" aan mijn gezondheid.
(via mijn verzekering wordt het consult vergoed, vanuit "alternatieve geneeswijzen")

Anoniem

Na de geboorte van mijn dochter was ik wat uit balans geraakt. Rian heeft mij stukje bij beetje er bovenop geholpen. Hoewel ik het in het begin moest wennen aan het idee dat er druppeltjes ingezet werden, voelde ik meteen dat er inderdaad wat gebeurde. Langzaamaan heeft ze een hoop oud zeer bij me laten helen. Samen met voedingsadviezen en leefstijl etc; een totaalpakket. Ze weet wat echt luisteren is en misschien deed dit misschien nog wel het meeste voor me. Ik ging nooit bij haar weg met een gevoel dat ik dingen in het verleden fout had gedaan, maar met handvatten hoe ik dingen kon verbeteren. En dan wel handvatten waar ik ook daadwerkelijk aan toe was, zodat ik er ook wat mee kon. Ze wist precies wanneer de tijd rijp was voor wat. Dankjewel Rian en Richard

Natasja Crul

Op advies van mijn fysiotherapeut heb ik contact opgenomen met Prevent Care. Dit werd mij geadviseerd omdat ik meerdere klachten heb vanwege Ehlers Danlos en Fibromyalgie. Ik sliep heel slecht, had veel last van mijn darmen en was vaak extreem vermoeid. Daarnaast heb ik ook veel gewrichtspijn waarvoor ik ook redelijk zware medicijnen slik. Ik was al een tijdje aan het experimenteren met voedingssupplementen maar dat hielp niet echt. Het hele medische circuit heb ik al gehad en daar kwam ik ook niet verder.
Op 15 november was het dan zover. Ik had mijn eerste afspraak bij Prevent Care. Mijn zus was ook meegegaan omdat ze heel benieuwd was en tevens kon ze mij dan ook bijstaan. Vooraf had ik al een heleboel vragen online ingevuld dus gedurende het gesprek vertelde Rian hoe het met mijn lichaam gesteld was. Dat was al heel confronterend. Toen kreeg ik de Nes Health scan. Nou die uitslagen kwamen echt binnen. Ik schrok heel erg maar tegelijkertijd was ik ook heel erg opgelucht. Eindelijk kreeg ik een heel duidelijk beeld van wat er met mijn lichaam en geest aan de hand was. Een aantal dingen werden mij meteen heel duidelijk. Wil ik een betere kwaliteit van leven met Ehlers Danlos en Fibromyalgie dan moet het roer drastisch om. Ik moet zo snel mogelijk van mijn koffie en suiker verslaving af zien te komen en gaan eten en drinken volgens Paleo. Ik ging ontdaan maar wel super gemotiveerd naar huis. Binnen 3 dagen ben ik gestopt met koffie en suiker. Ik heb bijna 2 weken hoofdpijn gehad en dacht continu aan eten en frisdrank. Na die periode durfde ik het aan om mijn keukenkastjes en voorraadkast grondig onder de loep te nemen. Alles wat niet Paleo was heb ik aan familie gegeven. Dit om te voorkomen dat ik terug in mijn oude eetpatroon zou vallen. Nu heb ik het geluk dat ik koken heel erg leuk vind dus ik ging helemaal los. Ik bestelde kookboeken en ging op internet op zoek. Na de eerste 3 weken merkte ik al duidelijk dat ik niet meer zo vermoeid was. Mijn bloedsuikerspiegel had geen pieken meer.
Naast het aanpassen van mijn voeding en het innemen van infoceuticals ben ik ook met de NES MiHealth aan de slag gegaan. Ik gebruik deze na het sporten en voor het slapen gaan. Ik gebruik hem nu twee weken en ervaar een positief resultaat. Het is nu 07 januari en ik ben helemaal overtuigd dat de combinatie van de juiste voedingssupplementen en eten en drinken volgens Paleo mij meer energie geeft. Het slapen gaat ook al stukken beter. Ik kan wel zeggen dat ik nu echt lekker in mijn vel zit. Ik hoop dat ik over een aantal maanden mijn medicatie kan verlagen. Dat zou helemaal subliem zijn.
Rian heel erg bedankt voor uw hulp en ik blijf regelmatig langskomen voor een NES scan en uw advies.

Natasja Crul

Marthe

Nu bijna een jaar geleden, melde ik mij bij een sportfysiotherapeut. Ik ben intensief sport beoefenaar en merkte dat ik na elke training of wedstrijd veel klachten had. Ik dacht door meer krachttraining te gaan doen, dat mijn lijf meer aan zou kunnen. Het tegendeel werd bewezen, ik bleek oververmoeid, overtraind en lichtelijk uitgeput te zijn. Ik had vreselijke spierpijnen en krampen, waarbij het soms leek alsof ik griep kreeg. De fysio stuurde mij door naar de praktijk van Prevent Care.

In eerste instantie was ik een beetje verbaasd, ik wilde juist sterker worden door te sporten en probeerde er zo voor te zorgen dat mijn lichaam meer aankon. Toen ik bij Rian kwam kreeg ik te horen dat ik juist veel meer rust moest gaan nemen, mijn lichaam was verzuurd en zat bijna tegen een burn-out aan. Door mijn intensieve studie en mijn sport was ik mezelf voorbij aan het gaan. Rian zorgde ervoor dat ik mezelf hiervan bewust werd en ik kreeg langzaam door dat ik inderdaad best diep zat.

Na vele botsingen met mezelf en mijn lichaam begon ik weer een beetje op te knappen. De spierpijnen die ik als normaal zag, verdwenen al na een aantal weken, hierdoor werd ik me er nog meer bewust van dat deze helemaal niet normaal waren. Door een aantal supplementen te nemen, voedingsadviezen te volgen en rust te nemen, ging het beter en beter.

Na een aantal maanden ben ik weer helemaal opgeladen. Ik merk dat ik meer energie heb en dat mijn lijf weer beter bestand is tegen het sporten. Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal ben ik hier veel beter uitgekomen. Ik weet nu wanneer ik te ver ga en wanneer ik nog door kan gaan. Ik heb leren luisteren naar mijn lijf en kan nu sneller een stop op mijn drukke bezigheden zetten.

Groetjes Marthe

Corry Markusse

Kort na mijn diagnose voelde ik dat ik wilde weten hoe het nu echt met mijn lichaam ging; waar tekorten zaten en waar disbalansen opgeheven konden worden. Ik voelde enorm de behoefte dit met een holistische kijk te doen i.p.v. symptoombestrijding. Ik startte de zoektocht naar hoe ik het traject in het ziekenhuis kon combineren met wat ik zelf kon doen om mijn lichaam te helen.

De zorgvuldige begeleiding van mevrouw Bruijne zorgde bij mij voor meer inzicht in de werking van mijn lichaam. Het leerde me luisteren en met behulp van gerichte supplementen de effecten van behandelingen beter te doorstaan. Mevrouw Bruijne kijkt ook heel erg naar wat er wel aanwezig is (i.p.v. naar wat er niet meer zou zijn) wat me veel vertrouwen gaf in een goede afloop.
Zij ondersteunde mij bij de werking van o.a. voeding op herstel, schildklier, slapen, ontgiften, ontspanning en verwerking en naast de intensieve behandeling van meer dan een half jaar vanuit het ziekenhuis.

De complimenten over hoe goed ik er nu uit zie zijn er veel, wat weerspiegelt hoe ik mij voel, en ook mijn huisarts ziet aan waarden dat ik ondanks en dankzij alles er heel sterk uitgekomen ben. En ik weet dat ik, nu aan het einde van een periode van 9 maanden, mijn verdere herstel met vertrouwen tegemoet kan zien. De ondersteuning van mevrouw Bruijne kan ik heel duidelijk over zijn: absolute top!

Corry Markusse

Anoniem

Hallo Rian,

Nog even een berichtje over de Nes druppels om beter te aarden.
Het flesje is leeg en ik heb wel het idee dat het heeft geholpen.
Ik voel me geconcentreerder en heb meer focus.

Dank voor het flesje met de druppels en de test.

Annefried

Met mij gaat het erg goed. Ik bedacht net op de wandeling dat ik met mijn kwetsbaarheid ook een sterke persoonlijkheid ben.
Gisteren naar de acupuncturiste geweest. Mijn hart is sterker en krachtig geworden door de druppels en de supplementen van jou.
Op de zaterdag , twee dagen na ons consult, voelde ik tussen mijn wenkbrauwen ( chineese geneeswijze De zee van Yin) een gevoel of alle registers opgetrokken werden en alles op zijn plaats gezet werd. Heel bijzonder allemaal. Ik voel dat ik meer energie heb met de lange wandelingen van de Beardies op de hei. Blij, blij Blij.

Henk Mutsaers

Al sinds het jaar 2001 ben ik mij bewust dat het spreekwoord meten is weten ongelofelijk belangrijk is voor je gezondheid. Vooral als je net als ik elke dag bewust met je gezondheid bezig bent en regelmatig oude onwaarheden bij moet stellen of zelfs een 100 procent andere koers dient in te zetten.

Negen jaar geleden kwam ik dus in aanraking met het fenomeen preventieve gezondheid check. Ik liet een preventief bloedonderzoek doen bij cardioloog Koen van der Zwaan en volgde eveneens een aantal lezingen van hem. Eenmaal op het pad van preventie laat dit je nooit meer los. De verworven kennis had een ding heel duidelijk gemaakt bij mij. Al die ellende die veel mensen schijnbaar machteloos overkomt is eenvoudig te voorkomen als je de feiten kent. De daarop volgende jaren heb ik vijf maal een preventief bloedonderzoek gedaan bij het Amerikaanse laboratorium SpectraCell. Zij onderscheiden zich met interactieve vitamine testen, zeg maar het testen van het onderlinge teamverband van de vitamines en mineralen.

Een tweetal jaren geleden werd ik door Arts Saira Moeniralam geïnformeerd over de NES scan. Duidelijk was mij gelijk dat hier nog uitgebreider informatie ingewonnen kon worden over het totale functioneren van het lichaam en daarmee dus nog meer inzicht voor preventie. Ik ben namelijk kern gezond en dat wil ik graag zo houden.

Inmiddels laat ik bij Rian de testen doen. Wat ik daar geleerd heb is dat mijn werk soms een hele grote invloed kan uitoefenen op de uitslag van mijn test. Na opruim werkzaamheden bij een brand, nota bene in de openlucht, kreeg ik veel rode velden te zien. Een duidelijk teken dat giftige stoffen een grote invloed hebben op je functioneren.

Mijn doel is om 100 jaar oud te worden met kwaliteit van leven en de gemiddelde uitslag over de laatste vijf testen geeft mij alle vertrouwen om dat doel te kunnen blijven nastreven. Blanke, groene en enkel gele velden. Oranje en rood kwam daarbij niet voor. En dat terwijl we dit jaar pas gaan beginnen met zelf biologische groenten te kweken. Ik daag iedereen uit om ook gezond te gaan leven. Oud worden is namelijk leuker als je gezonde mensen om je heen hebt.

Joke Zonnenberg

Verschrikkelijke hoestbuien dag en nacht zeker langer dan een maand. Na 2 antibiotica-kuren kon de huisarts niets meer doen.
Mijn geluk was dat ik een afspraak had gemaakt met Rian Bruijne, Orthomoleculair en Biofysisch Geneeskundige voor een NES-scan.
Binnen 15 seconden worden 145 items van lichaam/psyche doorgelicht.
Vaststelling welke energetische druppels (infoceuticals genaamd) om deze items waar nodig in balans te brengen.
De hoestbuien hielden dezelfde dag nog op en ik herstelde binnen 24 uur met een "natuurlijk" voedingssupplement t.w. COLLOÏDAAL ZILVER (in de juiste verhouding).
G E W E L D I G !!
De NES-scan laat iedere keer, in kleuren, zien hoe lichaam en geest in balans zijn.
PREVENTIE! Dat gun je ook je naasten.

Anoniem

Een vriendin van mij had candida en een ontzettend opgeblazen buik, na een flesje colloïdaal zilver is ze helemaal van haar dikke buik af! Geweldig!

En tegen mij zegt iedereen dat ik er zo goed uit zie! Dankzij de Nes! Goed hè!

Compliment voor jou!!! Terug naar top

Anoniem

Na ongeveer 30 jaar ben ik verlost van mijn menstruatiepijnen door de behandelingen van Rian.
Rond mijn 14e levensjaar ben ik voor de eerste keer ongesteld geworden en dat ging al vanaf het begin met pijnklachten gepaard.
Naarmate het ouder worden namen ook de pijnklachten toe.
Ongeveer 18 jaar geleden ben ik na bevallen te zijn, steeds meer last gaan krijgen van mijn menstruatieperiodes.
Na huisartsbezoeken bleek ik endometrioseklachten en pms-symptomen te hebben.
Ik ben toen van de pil overgestapt op een spiraaltje wat na 5 jaar weer is verwijderd mede door opnieuw baarmoederklachten.
In 2004 zijn er cysten uit de baarmoeder/eierstokken verwijderd en is de pijn een paar jaar minder geweest tot ik ongeveer 5 jaar geleden opnieuw enorme klachten kreeg.
Ik begon beginnende overgangsymptomen te krijgen en mijn hormonen zwierden door mijn lichaam.
De eerste dag van mijn menstruatie slikte ik om de 4 uur 2 tabletten paracetamol om de pijn te kunnen dragen.
Sinds 2 jaar maakte ik die eerste dag ook gebruik van diclofenac tabletten.
Omdat ik problemen heb met mijn bloedstolling werd het verwijderen van mijn baarmoeder zoveel mogelijk uitgesteld.
De pijn is erger dan de weeën die ik voor de bevalling had en dat is dan 30 jaar lang geweest want sinds kort bloed ik extreem veel en langdurig maar zonder 1 centje pijn en helderrood bloed.
Ik ben voortaan blij om ongesteld te zijn; het voelt zoals het hoort te moeten zijn volgens de "boekjes".
Ik ben ongeveer een half/driekwart jaar bij Rian in behandeling geweest.
Na de eerste keer pijnloos ongesteld te zijn ging het de tweede keer wel met pijn gepaard maar meer met een zeurderig gevoel.
Ik dacht nog; ‘het was haast te mooi om waar te zijn' maar nadat ik ben doorgegaan met het slikken van de voorgeschreven medicatie ben ik nu dan toch echt al 3x ongesteld geweest zonder ook maar 1 pijnscheut.

HAD IK RIAN MAAR JAREN EERDER ONTDEKT.....
Ook hebben we via Rian al veel positieve "links" gelegd in ons adressenbestand om voordeel mee te halen op allerlei gezondheidsgebieden.
Ondanks dat ik zelf niet meer heel lang ongesteld zal zijn ben ik blij dat het de laatste jaren pijnloos zal verlopen.
RIAN HEEL ERG BEDANKT!!
DE MANIER WAAROP JE MET PATIENTEN OMGAAT, HEN IN HUN WAARDE LAAT EN MEE LAAT BESLISSEN; PETJE AF!!
OOK RIAN HAAR MAN IS EEN PRETTIGE ONDERSTEUNING TIJDENS DE ONTVANGST EN HET FINANCIËLE GEDEELTE.
^ Naar boven