Over Rian

Rian

Rian is Orthomoleculair Geneeskundige en voor die tijd is zij 30 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige.
Rian heeft haar opleiding gevolgd bij de SOE (Stichting Orthomoleculaire Geneeskunde) wat een additieve opleiding op HBO-niveau is voor praktiserenden in de gezondheidszorg.

Vanuit haar passie voor voeding geeft zij voedingsadviezen aan haar cliënten die tot blijvende verbeteringen leiden. Wanneer je cliënten inzicht kan geven in het ontstaan van hun ziekte heb je al de helft van de genezing is haar motto. De Age-reader (vanuit het UMCG) is een handig wetenschappelijk apparaat wat hier zeer geschikt voor is.

Mede vanuit eigen ervaring heeft Rian zich gespecialiseerd in Fibromyalgie en Integrale geneeskunde vanuit een dieper weten dat er veel is wat je ziet maar dat er nog veel meer is wat je niet ziet.
Sinds juli 2007 is Rian gecertificeerd als NES-therapeut om mensen door middel van een body-scan meer inzicht te geven in de aanleiding van hun klachten.

Zij heeft zich gespecialiseerd in de epigenetica en mag zich daarom BrainQ therapeut noemen. In 2018 heeft zij de specialisatie Enzymexpert met goed gevolg doorlopen.


Rian is getrouwd met Richard die haar ondersteunt en aanvult in de praktijk. Richard is bouwbioloog en houdt zich bezig met de gezondheid van de omgeving van de mens.
De praktijk voldoet aan de hoogste eisen en Rian volgt regelmatig seminars en congressen ook in het buitenland om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in haar vakgebied.

Rian is aangesloten bij de MBOG, Maatschap ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde. De MBOG is een door verzekeraars geaccepteerde beroepsvereniging.
Indien u behandeld wordt door een therapeut die aangesloten is bij de MBOG, heeft u de zekerheid dat deze een gedegen opleiding heeft gevolgd, zowel medisch als orthomoleculair.

Ze is BIG-geregistreerd.

 

^ Naar boven