Over Rian

Rian is Orthomoleculair Geneeskundige en voor die tijd is zij 30 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige.
Zij heeft haar opleiding gevolgd bij de SOE (Stichting Orthomoleculaire Geneeskunde) wat een additieve opleiding op HBO-niveau is voor praktiserenden in de gezondheidszorg.

Mede vanuit eigen ervaring heeft zij zich gespecialiseerd in Fibromyalgie en Biofysische geneeskunde vanuit een dieper weten dat er veel is wat je ziet maar dat er nog veel meer is wat je niet ziet.
Sinds juli 2007 is zij gecertificeerd als NES-therapeut om mensen door middel van een body-scan meer inzicht te geven in de aanleiding van hun klachten.


Rian is getrouwd met Richard die haar ondersteunt en aanvult in de praktijk. Richard is bouwbioloog en houdt zich bezig met de gezondheid van de omgeving van de mens.
De praktijk voldoet aan de hoogste eisen en Rian volgt regelmatig seminars en congressen ook in het buitenland om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in haar vakgebied.

Ik ben aangesloten bij de MBOG, Maatschap ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde. De MBOG is een door verzekeraars geaccepteerde beroepsvereniging.
Indien u behandeld wordt door een therapeut die aangesloten is bij de MBOG, heeft u de zekerheid dat deze een gedegen opleiding heeft gevolgd, zowel medisch als orthomoleculair.

 

^ Naar boven